Profielschets

Jouw verhaal in beeld

Wat maakt jou uniek? Waarmee onderscheid je je van je vakgenoten? Het is heel moeilijk om objectief naar jezelf te kijken. Waarschijnlijk zie je zoals iedereen je grootste talenten over het hoofd. Van jezelf ken je te veel details die allemaal even belangrijk lijken. Of het voelt ongemakkelijk om van jezelf te zeggen dat je ergens goed in bent. Een buitenstaander heeft daar vaak minder moeite mee.

Graag help ik je aan een goed verhaal voor op je cv, LinkedIn, andere sociale media of de ‘over mij’- pagina op je website. Een profielschets is net zo essentieel als een elevator pitch en is het verhaal achter de gegevens van je visitekaartje. Ik kan je helpen bij het formuleren van wie je bent, wat je te bieden hebt en waarom het zo prettig is om met jou te werken.

Werkwijze

In een korte (telefonische) intake bespreken we waar je behoefte aan hebt. Wil je dat ik een bestaande tekst herschrijf, een nieuwe tekst voor je schrijf, of help ik je op weg bij het zelf schrijven van je profiel?

Vervolgens maken we een afspraak voor een interview van 1 tot 1,5 uur (locatie in overleg). Daarin vraag ik je naar je werkervaring, de keuzes in je loopbaan, je werkwijze en waar je het meeste plezier in hebt. Zo ontdekken en verzamelen we jouw unieke kwaliteiten.

Je kunt hier zelf mee aan de slag, of je kunt dit door mij laten opschrijven in een beknopte, heldere en beeldende tekst. Heb je meerdere teksten op verschillende websites en sociale media en wil je in één keer klaar zijn, dan is een profielpakket iets voor jou.

Tarief 

Redigeren bestaande tekst (per e-mail): 75

Interview en tips: 75

Interview en uitwerken (inclusief 1 correctieronde): 175

Profielpakket: ‘Over mij’-pagina op je website + introtekst voor LinkedIn en andere sociale media (inclusief 1 correctieronde):  200

particulieren inclusief BTW, organisaties / ZZP’ers exclusief BTW

Wil je ook eens naar je profieltekst laten kijken? Heb je een andere vraag? Stuur een mail naar stephanie@verhaalinbeeld.net en ik help je graag verder!