Over mij

“Iedereen heeft een goed verhaal”

De naam Verhaal in Beeld had ik bedacht voordat ik precies wist wat ik ging doen. Wat het ook zou worden: het zou altijd te maken hebben met verhalen en beelden en zichtbaar maken wat onder de oppervlakte schuilt.
Na mijn studie filmwetenschap heb ik verschillende functies gehad, van secretaresse tot ambtenaar, communicatieadviseur en loopbaancoach. Het werd me bij elke loopbaanstap duidelijker waar ik goed in ben en plezier in heb. Ik ben nieuwsgierig naar mensen en ik speel graag met taal. Dus wat doe je dan: schrijven over mensen.

Hoe werk je?
Achter een functiebeschrijving zit vaak een wereld van verschil. De ene coach of manager is de andere niet. Achtergrond, opleiding, cultuur en persoonlijkheid beïnvloedt allemaal hoe je je werk uitoefent. Nog interessanter vind ik hoe het in je brein werkt: hoe je denkt en de wereld ervaart. De theorie van meervoudige intelligentie vond ik een ontdekking. Ik leerde onder andere dat muzikaliteit meer is dan goed altviool spelen en dat je het ook in werksituaties kunt gebruiken. Met een eenvoudige scan kan ik dit ook voor jou in beeld brengen.

Iets moois maken
Iedereen heeft een goed verhaal en daar maak ik graag een mooie tekst van. Tijdens een interview zetten we alle informatie op een rij. Zo kan je tot verrassende inzichten komen. Mijn ervaring in loopbaancoaching helpt hierbij: in dezelfde vertrouwde setting stel ik dezelfde vragen.

Wanneer je net gestart bent met je bedrijf, je huidige tekst niet meer bij je past, of wanneer je iets te vieren hebt met je organisatie of je familie is het een goed moment om een verhaal te komen halen. Ook als je wel weet wat je wil vertellen maar het zelf moeilijk op papier krijgt, help ik je graag een goed beeld van jezelf of je organisatie neer te zetten.

Meer weten? Mail me voor een afspraak of volg me op LinkedIn en Facebook.