Boek in zicht!

Waar gáát dit over? 

Het zijn vragen die ik vaak krijg als ik iets probeer uit te leggen over meervoudige intelligentie: wat is het nou eigenlijk, en wat kan ik er dan mee? Met iets murmelen over IQ, EQ en andere Q’s, ingesleten gewoontes en dat je zoveel meer kunt gebruiken, kreeg ik niet zoveel mensen enthousiast. Omdat mijn linguïstische intelligentie vooral zit in mijn schrijfvaardigheid, werd het dus hoog tijd voor een boek. Met beeldende verhalen van verschillende mensen in uiteenlopende situaties.

Een jaar lang hebben ik met Frits Schoeren van Stichting aMI, mensen geïnterviewd, anderen gevraagd iets te schrijven, en hebben we geput uit onze eigen herinneringen en ervaringen. Elke week publiceerden we een verhaaltje op sociale media. En elke week was het weer een verrassing wat mensen aan verborgen talenten ontdekten of vernuftige trucjes bedachten om iets voor elkaar te krijgen. De theorie van meervoudige intelligenties is al jaren bekend, maar nu beginnen we meer zicht te krijgen op het hoe het werkt in het dagelijks leven.

We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan het boek als wij!

Vanaf 10 oktober verkrijgbaar op de conferentie Celebrate Creatief Leren https://www.celebratecreatiefleren.nl/ en daarna bij Stichting aMI https://www.stichtingami.nl/